Terug
Gazet Ajoin

De Aalsterse Cadeaubon dit jaar een 'limited edition' ontworpen door WAF

24 november 2022 07:00
De Aalsterse Cadeaubon dit jaar een 'limited edition' ontworpen door WAF
De Aalsterse Cadeaubon dit jaar een 'limited edition' ontworpen door WAF

Cadeaubon Aalst is nog steeds de ideale cadeaubon van en voor de Aalsterse handelaars.
 Cadeaubon Aalst is een initiatief van handelsvereniging District A vzw. Vanaf de lancering indecember 2019 werd er reeds om meer dan €600.000 aan bonnen verkocht. Een bedrag dat zo rechtstreeks terugvloeit naar de lokale handelaars.

Jaarlijks zijn er ook tal van bedrijven, scholen, kmo’s en overheidsinstanties die Cadeaubon Aalst schenken als eindejaarscadeau aan hun medewerkers. Op die manier steunen ze meer dan 120 Aalsterse winkels en horecazaken.

Dit jaar maken we van de eindejaarsbons meteen een limited edition. De cover van de bon wordt ontworpen door de Aalsterse graffitikunstenaar, WAF. Alombekend door zijn werken die prijken op de wanden van de carnavalswerkhallen aan de Hoge Vesten.

Alle ondernemers die hun werknemers willen bedanken voor hun inzet met een Cadeaubon. Aalst kunnen contact opnemen via info@cadeaubonaalst.be

Foto’s ©Swirko