Terug
Gazet Ajoin

Het eerste kerstevent van Erembodegem mag je zeker niet missen

08 december 2022 08:20
Het eerste kerstevent van Erembodegem mag je zeker niet missen
Het eerste kerstevent van Erembodegem mag je zeker niet missen.

Enkele geëngageerde Erembodegemnaren werken samen om van het kerstevent een succes te maken. Eerst is er een kerstmannenzoektocht langs de etalages van de handelaren van Erembodegem. “Er zijn drie uitgestippelde parcours. De rode lus kan je vanaf woensdag 14 december doen, de groene en de blauwe lussen op vrijdag 16 december en op zaterdag 17 december. Zoek de kerstman in de etalages van de deelnemende handelaars en maak per lus de optelsom van de cijfers die bij de kerstman staan. Schrijf de som op een kerstkaart of kersttekening met je naam, adres/mailadres en telefoonnummer en steek die op zaterdag 17 december tussen 17 en 19 uur in onze zoekdozen op het Erembodegemse kerstevenement in de Gerstjens”, aldus Sabine Dannau van Erembodegem Wordt Wakker. “De prijzen zullen om 21 uur in de kantine van KSK Erembodegem door de kerstman worden uitgereikt. Fysieke aanwezigheid is wel een vereiste om de prijs in de wacht te slepen.”

Foto’s ©Swirko